Knutselen

                                                                     Hobby"s

Dikke_zoen Ach ja hobby"s genoeg om de tijd mee door te brengen overdag en "s avond"s wat tekenen en 3 D plaatjes knippen .

Om er later leuke 3 D kaarten van te maken voor verschildende gebeurtenissen de Verjaardagen ,Geboorten , Verloven en Huwelijk .

En de diversen feest dagen zoals Pasen Valetijnsdag Jubileum Abraham of Sara ,Haloween ,St Nicolaas en de Kerst

Vissers_boot 25 ,45, 50 jaar Huwelijk of speciaale verjaardag 21, 50, 75 en zomaar kaartje om dat het gewoon leuk is om iemand te verassen . Foto"s maken in de natuur of een opdracht foto.

Wandelen met de honden en nu het mooie weer er aan komt rondje fietsen langs de Zaansche schans of de polder van Westzaan

Nu proberen om een scrapboek te maken heb er al 3 gemaakt over vakantie"s maar nu een familie boek dat is weer eens wat anders

En schrijven soms een verhaal uit het dagelijkse leven dan weer wat fictie leuk een opdracht via de groep mede loggers op Web-log.nl

OnzeMaar ook via http://platoonline.web-log.nl  1 keer per maand W E 300 Woord Exakt in precies 300 woorden en dan ook .

Bij Karin 1 keer per 14 dagen op Woensdag het woord voor een stukje te schrijven Wriating on Wednesday in 250 woorden . http://www.met-k.com.nl 

in Januarie was het Woord bij Plato Verlopen en bij Karin  Oplossing best wat denk werk en schrijfkunst af en toe nodig met veel schrijven en opnieuw proberen .

Soms wat leuke plaatjes of fotos er bij plaatsen en dan maar weer verder op de PC mailen en met elkaar delen Groepje Crea die elkaar en anderen verblijden met een mooie kaart.

Atc_delfts_blauw_jan_2010 En nu weer een opdracht voor 3 A T C "s waar de Delfts blauw in voor moet komen Ankie verzamelt de ATC"s en vestuurd ze later onder de deelneemsters (sers)

Begin Februarie komt de lijst langs met de Maandkaartjes en ons Zonnetje van de maand en gaat de groep aan de slag om weer een mooie kaart te maken voor een van onze deelneemsters

Maar de hebben ook nog de op-Kikkerkaartjes 1x per week en de extra Kikker 1x per 3 weken  van de SDK dames en heren die hier aan mee helpen.

Knippen_en_plakken_2 Zo zijn we het hele jaar rond met de 3D kaarten en proberen iemand een plezier te doen Met de dames en heren van de SDK of seniorweb .

7 reacties

 1. Plato

  Schrijnend. En dat voor een minister van de PvdA. Dat had ik niet verwacht.

 2. Triest Ikan-mas. We betalen met z’n allen steeds meer premie voor steeds minder zorg. 😦

 3. Ja en nu weer met het verhogen van de AOW leeftijd .Bert heeft 40 jaar mee betaald ook voor mij en nu krijgen de ouderen het verwijt jullie profiteren .ik vraag me af wie ??je betaald nog niet van je jeugdloon A O W dat begint pas bij 25 jaar .waar praat de jeugd nu over . en hoeveel ouderen halen hun pensioen leeftijd niet door te vroeg ovelijden en zwaarwerk .

 4. Plato

  Yvonne, maar mijn woord was niet verlopen hoor. Het was vervallen. Maar dat maakt niet uit. Je stukje was toch goed om te lezen. Bovendien kunnen die twee woorden heel goed ongeveer hetzelfde betekenen.

 5. Plato Ja je leest dit en schrijft dat?het woord mag niet in het stuk mischien komt het daar door dat ik verward ben . groetjes en Arjen heeft zijn hyves bericht te laat ontdenkt volgende keer beter .

 6. Ria

  heerlijk wanneer je zo bezig kunt zijn, geniet ervan

 7. Wat zullen jullie al veel mensen blij gemaakt hebben met een kaartje Ikan-mas. Jullie doen goed werk hoor. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s