School

                                                                  Gymles .

S"morgens lekker in je vel naar school op je fiets door de druke ochtend spits vol met moeders en kinderen die ook naar school gaan.

Op school aan gekomen samen met de anderen leerlingen naar de klas lopen waar je dan in de gang je jas of jack kan ophangen.

Na de eerste pause gaat de klas van Mitsch en Karim naar het gym lokaal bij de Pionier om de gymles te volgen ook deze gymles verloopt niet goed .

Mitsch de jongen met AHHD zet in het gymlokaal de pionen  klaar voor een spel met de bal als hij Karim ziet schiet hij een pion in het gezicht van Karim .

Wat pijn doet Karim rent het lokaal uit boos om dat dit hem nu voor de zoveelste keer gebeurt en beld zijn Moeder om hulp.

Zoals afgesproken onder hand zet de Gym Leeraar de 9 jarige Karim knel met zijn knie in het kruis van Karim wat ook weer pijn doet .

De leerling wroet zich los en zet een knietje terug tegen het been van de leeraar onder tussen is de Moeder van Karim bij het gymlokaal aan gekomen en haar zoon tot rust gemaant.

Het was weer Mitsch Mam en de gym meester deed zo ,Moeder loopt naar de gymzaal en wacht tot de man is uitgesproken tegen de leerlingen .

O , eh . Wie bent U en wat komt U hier doen (ongebruikelijk moeder in gymles ) ik ben de moeder van Karim en Nederlandse hij mocht mij bellen was de afspraak.

Maar waarom doet U niks aan het gedrag van Mitsch hij pest steeds Karim dan komt de juf van de klas binnen in het gymlokaal .

Er word afgesproken dat er een gesprek komt met de gym leerkracht straks krijgt de man nog een aanklacht wegens sexuele kinder mishandeling met zijn rare handeling .

Een been in het kruis van de kleine jongen dit gaat toch te ver vind de famillie . de kinderen hebben toch gelijke rechten van behandeling?

Waarom word er met twee maten gemeten op de Toermelijn een verontruste Oma ……….

Advertenties

7 reacties

 1. Dat zal inderdaad een leegte geven als die buurman komt te overlijden Ikan-mas.
  Ik wens deze mensen sterkte.
  Een goede WOW leegte.

 2. Het is erg dat mensen na verloop van tijd bij een langere ziekteperiode weg blijven maar toch gebeurt het altijd weer.
  Verdrietige WOW maar wel een realistische!

  Fijn weekend, lieve groeten Melody

 3. Wat triest Yvonne, juist deze buurtjes hebben steun nodig van hun omgeving.

 4. Ria

  yvon misschien een idee om die mitch een uitnodiging te sturen om te komen spelen met karim bij jou, maak er een paar leuke uurtjes van en wie weet worden ze de beste vriendjes.

 5. Plato

  Vreemd verhaal. Het is goed dat er een gesprek komt. En het blijft ook raar dat kinderen met ADHD etc. niet meer op een speciale school terecht kunnen. Dan krijg je dit soort dingen.

 6. ouders hebben nu meer keus wel of niet bijzonder onderwijs dan vroeger . en met een vinger wijzen vind hoefd ik kan beide fam: en ze doen beiden hun best voor hun gezin .
  maar de kinderen liggen elkaar blijkbaar niet zo .

 7. Het probleem is dus nog niet opgelost Ikan-mas. Rare actie van die gymleraar. 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s