Verjaardagen

                                                              Jarig.

Verjaardag Vandaag is Ria jarig mijn Chatt vriendin en jammer genoeg kan ik niet op haar verjaardag komen ze woont te ver weg .

Maar ik hoop dat ze een fijne dag zal hen samen met haar man Mart en de kinderen kleinkinderen en achter kleinkinderen .

En dat brengt mij terug bij de verjaardagen uit mijn herineringen hoe fijn het was toen de kinderen nog klein waren en wij nog jong .

Oma kwam met een taartje speciaal voor het jarige kleinkind en er was gebak voor de fam tante"s en ooms en lieve kleine kadootjes

Een kleurboek en kleurpotloden een spelletje een mooie pyama of sokjes en het kinder feestje was thuis met de kinderen .

De stoelen dans, koek happen ,spelletjes aan de grote taffel met gebak en limonade een koffie filter zakje gevult met wat chipjes  en als verassing patatjes met worstjes mayo en apelmoes .

Met_oma Na afloop kregen de kinderen wat snoep mee naar huis en een Viking schip gemaakt van een banaan versiert met sate prikkers zeilen en drop en snoep

Het was een feest met veel lachen slingers en zingen en spelen met elkaar waarna de andere kinderen weer naar hun huis gingen

Nu moet er zo veel gebeuren hele party tenten en een BBQ met vuurkorven voor de nodige sfeer en muziek en liefst de ouders die dag de deur uit zo dat de kinderen kunnen feesten .

Stiekum heb ik nog wel af en toe heimwee naar verjaardagen van toen gezelig thuis en veel lieve verjaardag"s kaartjes en een vers geplukt bosje bloemen

Ria hartelijk gefelisiteerd met je verjaardag en dat we hopelijk nog lang mogen chatten samen een fijne dag toegewenst van ons .

4 reacties

 1. Plato

  Snik, ik krijg nooit eens visite. Zielig he?

 2. @Plato, foei, niet overdrijven hè. 🙂
  Wat was dat een gezellig dagje Ikan-mas. 🙂
  Komend weekend is het alweer wintertijd…

 3. Ria

  lieve vriendin ,het was gezellig,goh zeg ja die verjaardagen van vroeger,met zelfgemaakte taartjes van beschuit overgoten met vanillepudding en chocolade, heerlijk

 4. Plato

  Ria ook van mij gefeliciteerd. Fijn dat jullie zo leuk chatten met elkaar. Die verjaardagen kunnen tegenwoordig ook nog gewoon hoor. Ik heb ook geen partytent en zo. Het kan echt nog:op een gewone manier gezelligheid maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s