Link-log

                                                        Libelle

Nieuw idee van Plato het Link-Log ja hoe vaak gebeurt het niet dat je wat leest bij een ander op z"n log en denkt he daar kan ik wat mee.

Een woord wat herineringen boven brengt en je er een log je aan waagt zonder te melden o,ja gelezen in mijn Libelle of mn krant het log.

Het komt mij zo vaak over en meestal zet ik er de link bij om te voorkomen dat er word gezegt er is wat van mij gepikt dit stond op mijn log of mijn blad .

Zo ook vandaag lees ik weer mijn lijf blad de libelle en de diversen stukjes zoals dagboek en andere intersante stukjes .

En dan kom ik Juul tegen met in het laatste stukje de vraag ? er bestaan geen etiquette boek met nutige tips hoe ga ik om met de ex van mijn Dochter en Zoon .

Er bestaan geen gedragsregels voor het omgaan met de ex vriendin of vrouw /man van mijn kind zouden zij het vervelend vinden als ik een sms stuurde ?

En zo ja is dat dan erg? het is hun ex maar ik had toch ook een soort relatie met haar / hem jaren lang was het toch een soort schoondochter/zoon ook van mij.

Ik heb toch ook van haar hem gehouden en met hun gelachen. en ook ik heb verdriet als er een breuk ontstaat tussen een van de kinderen met hun nu ex .

Oke anders dan natuurlijk maar ook ik /wij moeten leren omgaan met het verdriet het verlies en het houden van de straks nieuwe liefde van ons kind .

redactie@libelle.nl of 0900-463654210 euro cent per minuut .en Juul is te lezen op pagina 101van de libelle .

Je kan toch niet van de ene op de andere dag de ex vergeten van je zoon/dochter ,maar je moet ook een nieuwe liefde de kans geven in je ouderlijk hart

5 reacties

 1. Plato

  Dat zal mij leren voorzichtig te zijn. Straks moet ik ook nog mijn huis uit. Zielig voor Mimoun, die ik overigens niet ken.

 2. Plato Het is wel een buurt genoot die al meer dan 30 jaar in Nederland en in ons mooie dorp woont.zo leer je de buurt genoten nog eens kennen van afstand

 3. Ik begrijp het niet helemaal Ikan-mas maar dat maakt niet uit. 🙂
  Hij raakt zijn huisje kwijt en jij een aardige buurtgenoot. 😦

 4. Ja Truus en een familie lid die nu misschien af wacht tot zijn kinderen naar hun ouders/grootouders komen om dat het nogal een romp slomp is visa aanvragen en zijn huisje kwijt waar hij met plesier heeft gewoond .ik vind het echt jammer

 5. Plato

  Die ex. is dan ook van een ander gescheiden, niet van jou. Je kunt dus de vriendschap laten bestaan, ookal ligt dat misschien wel gevoelig bij de ander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s