W E 300 Link

                                                     Linken.

Leuk hoor een stuk te moeten schrijven over iets en dan niet het woord te mogen gebruiken hoe krijg ik dit nu voor elkaar .

Oke we proberen het maar er moet toch een W E 300 hier komen in Maart een die klinkt als een klok zo helder dus een twee drie start .

Elke dag doe ik dus mijn vaste rondje langs bijna al onze mede logsters(ders)en lees even bij maar deze keer moet het dus anders

Eerst ga ik lezen bij Speedy 21 van mijn vriendin Ria dan klik ik verder naar mijn vriendin Sieuwke en naar onze vriend Martien.

Even lezen bij Melody en Aline en Plato om ook aan de weet te komen waneer de volgende W O W of Z O Z of W E er weer staat te lezen . met een nieuwe schrijf opdracht .

Ook ga ik dagelijks even langs bij Senior web voor Tempo Dulu en Fotohoekje en De stichting Diagnose Kanker en langs bij de Naasten groep.

De groep Maag /Darm en Creatief -effe-wat-anders en het op-Kikkertje zo langs diversen Weblog "s ook weer wat ideetjes op doen

Even neuzen op Hyves en op Facebook om te weten wat er allemaal in de wereld en mijn vrienden kring zo gebeurt .

Zo van achter je P C of Laptop even contact met de Famillie in de U S A en Canada en Europa en Noord Afrika en niet te vergeten Nederland .

Maar vandaag geen seintje om hier of daar naar toe te gaan vandaag ben ik in staking lijkt het wel geen verwijzing naar Plato of Alina .

Mischien is er vandaag een nieuw begin en ga ik wel Twitteren via de P C en kom ik zo nog wat aan de weet van wat er rond om mij heen gebeurt .

Vandag sluit ik maar af met wil je wat weten dan mail je mij maar denk ik

16 reacties

 1. heel goed zo’n actie…

 2. Mijn vraag of jullie actie hebben gevoerd is nu wel beantwoord Ikan-mas. 🙂
  Goede actie!

 3. plato

  Gewoon doorgaan met die actie. Net zo lang tot ze luisteren. Erg goed.

 4. Internet is mooi, je hebt op allerlei manieren contact met mensen. Dat beschrijf jij mooi, waarom in staking dan?

 5. weet je wat het is: het is zulk mooi weer, dat iedereen buiten is!
  maar ik heb je link gevonden, leuke WE-300.
  enne…twitteren: niet mijn ding, ben veel te lang van stof 😉

 6. Dat heb je link gedaan Yvonne. Ik mail niet maar ik zeg: kom ook eens langs op schrijfbloc of schrijversduet. En natuurlijk op platoonline.

  Goede WE hoor. 🙂

 7. Hahaha die Yvonne toch, wat heb je dit schitterend verwoord….. echt heel leuk gedaan, zit ik hier vreselijk te grinniken en dat doet een mens goed!!

  Heeeel goed van jou!

 8. Lieve mede WE 300 schrijfsters en schrijvers .ik wist er echt geen eind aan geen link zetten en toch wat willen vertellen . het was echt hel moeilijk . bedankt voor de lieve reactie”s yvonne

 9. Goed gedaan hoor Ikan-mas. Je geeft duidelijk aan hoe veelzijdig Internet is en het is ook niet makkelijk om het woord link niet te gebruiken. Verwijzing is prima gevonden. 🙂

 10. Nou, niet twijfelen hoor, het stikt van de linken in je stuk!

 11. Ach joh, niet twijfelen, het is en blijft een leuke we300.
  ik vond het woord ook moeilijk te omschrijven.
  Niet opgeven hoor

 12. Twitteren vind ik zo iets aparts. Ik ga er echt niet aan beginnen. Stiekem kost het allemaal best wat tijd natuurlijk, dat computeren. Maar leuk is het zeker zoals je al schrijft.

 13. Ria

  yvon, link,linker,het linkst,het stikt van de links, goed hoor

 14. Joke

  hee yvonne heel erg leuk gedaan al die verborgen links het heeft mij aan het lachen gebracht vandaag.
  liefs Liefs Joke

 15. Het is een dagtaak om elke dag alle linkjes langs te gaan, het goed te lezen en vervolgens te reageren, en daarna kijken of er op je reactie gereageerd is (en hopen dat je onthouden hebt bij wie je wat hebt geschreven…).

  Maar dat is het leuke aan webloggen. Wij doen niet aan twitteren en al helemaal niet aan hyves.

 16. Het is inderdaad een hoop werk om alles bij te houden. Ik gebruik zelf Twitter en via Twitter komen mijn berichten van zelf op Hyves, is gelinked:-) Mijn foto’s gaan naar Twitter en automatisch naar Hyves en mijn blog. En als ik een blog schrijf dan gaat deze weer naar Twitter en vandaar uit naar Hyves. Klinkt heel ingewikkeld, maar het is allemaal zo simpel.
  En voor al mijn blogs gebruik ik feedreader. Ideaal. Zo bespaar ik mijzelf een hoop tijd en blijf ik toch op de hoogte:-P

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s