Valse

                                                           Schaamte.

Lena_marion_eefje Even terug naar de je vroege jeugd de school tijd die zo leuk en mooi kan zijn waar ook vaak fijne herineringen aan zijn .

Nu heeft ze niet aan alle scholen een fijne herinering en veel herineringen zijn goed verstopt om dat ze er niet aan terug wil worden herinerd.

Maar goed nu komt op eens de nieuwsbrief van de schoolbank voorbij en dacht ze he leuk oude school foto"s die kinderen kan ik nog .

Niet van uit haar eigen jeugd tijd op de school maar van een van de kinderen en het is leuk om te zien dat somige goed zijn geslaagd in hun leven .

Juffrouws_en_leerlingen Door toeval kreeg ze van een buurvrouw oude school fotos van haar school tijd ze had de vrouw Marion nooit herkent .

En nu wonen ze bij toeval in de zelfde straat als over Buren Marion en Yvonne en toen ze de foto’s zag herkende ze haar en de school vriendinnen meteen

En vandaag besloot ze om die oude foto"s van zo rond 1958 maar eens op School bank te zetten met de voor namen van wie ze deze nog wist .

Door omstandig heden en veel verhuizingen heeft ze in haar jeugd op verschillende scholen gezeten in O/A  Haarlem Amsterdam Alkmaar Amersfoort en Zaanstad .

Meiden_met_mr_brinkhuis Ook weet ze de namen van de scholen niet meer op een of twee na ? De Herman Gorter school en de Dr A  van Voorthuizen school ,de Voorslag .

Maar vandaag komt het er toch uit door al het plagen en pesten dat kinderen elkaar veel verdriet kunnen doen in hun onwetendheid .

5_december_1958 Schaamte om dat zij op een bijzondere school waren en niet op de Duinjager maar ook deze leerlingen zijn geslaagd in het leven werken en hebben een gezin .

http://www.schoolbank.nl

7 reacties

 1. Plato

  Ja hoor, daar zijn ze weer; Nu met een winterpakje aan 🙂

  Ikan, zou jij eens een logje willen schrijven over de eenzaamheid van een kattenluikje? 😉

 2. leuk zo’n ritueel…

 3. Bij ons willen ze niet dat er gevoerd wordt. Er blijft zoveel liggen dat er steeds meer ratten komen. 😦

 4. Ik denk trouwens dat dat komt doordat er mensen zijn die het voer zomaar ergens neersmijten. Als je echt voert gaat het heus wel op.

 5. Truus ik voer de eenden alleen als ze er zijn .en de reiger ook .ik strooi nooit zomaar eten en nooit in het water .thuis voeren we ook 4a5 keer perdag alleen als de vogels er zijn en er blijft bijna niks liggen en het teras is onkruid vrij .

 6. Plato

  Zo is het Yvonne, je kunt op verschillende manieren groot groeien en het toch prima doen. Niks mis mee. Niet om treuren maar daarentegen trots op je zelf zijn dat je zoveel goeds gedaan hebt.

 7. Ria

  yvon ,elke engel krijgt ’n ster ,dus jij heel zeker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s