Mutter – Oma Elisabeth

                  Fotos_van_vader                                                     1 April 2010 .

Mutter Elisabeth de echtgenote van mijn mijn Vader is overleden op de leeftijd van 91 jaar in het Partukelier bejaarden huis in Heide.

Vandaag belde mijn broertje uit Hemmingsted om mij dit te vertellen ik was wandelen met de Honden en ik belde meteen terug .

Wat een schrik helemaal toch onverwachts kwam het niet ze was op hoge leeftijd maar toch je  Moeder wil je graag houden .

Yvonne_und_smijling_bei_mutter_elisToen ik rond 1970 op zoek ging naar mijn Vader en na verschillende brieven heen en weer hoorden dat mijn Vader was overleden in 1975.

Kreeg ik het overlijdens bericht per post met daar in de naam van zijn Echtgenote de kinderen en kleinkinderen het heeft nog tot 2000 geduurt voor we elkaar vonden .

8bcc9e3fe9maria_kirche De familie is vandaag bij elkaar in Hemmingstedt bij Margrit en Werner , Horst en Margret zijn er ook en Ingrid de begravenisondernemer is net weg.

De begravenis is besproken en Oma word naar de Maria Kirche overgebracht van daar uit word ze in stilte begraven op dinsdag middag 06 April 2010

Mutter_margrit_horst_und_ingrid Mutter Elisabeth werd altijd met liefde door haar 4 kinderen verzorgd en bezocht in de tien jaar dat ik Haar heb mee gemaaakt werd er altijd zeer liefde vol over haar gesproken .

Het is jammer dat ik niet meer van haar heb kunnen genieten vlak na dat wij kennis maakte ging Oma naar Heide verhuizen

Ze bleek Altzheier te hebben Maar ik heb haar in mijn hart gesloten Mutter Elisabeth en ik hoop dat ze samen met Vader Herbert en Moeder Christina word herenigd

5 reacties

 1. heerlijk dat gefladder in de tuin…

 2. Plato

  Jij hebt echt niet te klagen he, zoveel vogels in de tuin. Maar ik heb ook nog nooit iemand meegemaakt die zoveel voedert.

 3. Zoveel voer, water en twee hondjes die ze beschermen. dat klinkt als een waar vogelparadijs Ikan-mas. 🙂

 4. Ria

  lieverd , heel veel sterkte ,in gedachte ben ik bij je

 5. Jenke

  veel sterkte en gecondoleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s