Bomen

                                                                          Kappen .

Borden Om dat er een persleiding gelegd word in de straat zijn al de bomen gekapt voor dat de vogels gingen nestelen wat verstandig was .

Maar wat een kale boel is het dan opeens een straat met mini stammetjes.en als er dan een auto parkeerd op de stoep zien ze de stam niet mooi een deuk dan.

Het gaat ongeveer 6 maanden duren vor de straat weer normaal kan worden gebruikt anders is er een bus route door .

De straat is normaal een doorgaans weg waar ook veel vracht verkeer door stroomt maar Afbeelding_015 goed als we straks in September weer gebruik kunnen maken van onze straat zijn we blij?

De huizen blijven berijkbaar door er planken voor te leggen want alle straat stenen gaan er uit maar ook al de stoep tegels.

Waar de mensen tijdens de werkzaam heden met invalide kaart moeten parkeren is mij een Afbeelding_020 vraag daar is niks over vernomen .

De twee bewoners die zo"n invalide plek hebben op de straat kunnen beide slecht lopen als ze twee straaten verder moeten parkeren moeten ze een taxi nemen om thuis te komen.

Ben benieuwd hoe dat weer afloopt oke ze kunnen niet overal aan denken maar bij de Erg_glad_2 aanvraag weet de gemeente ook waar vandaan ze het geld moeten halen wat er betaald moet worden .

In 1980 was dat 750.00 gulden en dan nog een nummer bord voor op de paal en bij de aankoop van een andere auto weer betalen voor het ophangen als je dat niet zelf kan.

Afbeelding_018 Ook de mensen met rolator en scootmobiel zullen een andere route moeten kiezen om hun straat uit of in te komen

We hebben ook hier iemand die Blind is en dagelijks per voet naar het markt plein gaat voor de boodschapjes en hoe moet dat nu dan?

Vragen vragen Het gaat me niks aan maar maak me toch zorgen wie bedenkt een veilige route voor al deze mensen met een beperking   

5 reacties

 1. Plato

  Heel leuk geschreven en mooie foto’s van al dat gevogelte. Maar nog leuker is dat Smijling en Menno er zo mooi op staan. Prima logje voor de kerstdagen.

 2. Gelukkig voor de vogels en andere wilde dieren is de sneeuw nu weer weg Ikan-mas.
  Mooie foto’s heb je gemaakt. 🙂

 3. Het is helemaal niet verkeerd om nadenken over hoe andere met deze situatie omgaan. Sommige vinden misschien dat je er niets mee te maken hebt, maar ik vind het meer een soort van interesse.

  Liefs

 4. Ria

  het valt me op dat er nergens meer rekening mee wordt gehouden, hier idem dito en zoals ik hoor overal hetzelfde.gr. Ria

 5. Plato

  Zou de gemeente zich dat hebben afgevraagd? Ik denk het niet. Ze sturen van te voren een aankondigingsbrief en dat is het. Die bomen, worden die later weer vervangen? Weet jij dat? Het is kaal aan de Noorderstraat hoor. Verder heb ik nog niet kunnen kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s