Z O Z Verslaving

                                                         Z O Z   Verslaafd .

Klok Ho hier herkend iemand zich zelf Verslaving hoeveel had ze er al niet al gehad in de loop der jaren een drop verlaving .

De chocolade verslaving en de verslaving aan kaugom de hele dag door maar kauwen op zo’stukje gom ba niet om aan te zien .

Oke ze verschuilde zich achter het idee goed voor de frisse adem maar waar laat je het uit gekouwde stuk nee niet op straat .

Kerstbal En zeker niet onder de stoel zitting plakken ba ba wat smerig wil je een stoel verplaatsen grijp je in de viese kauwgum onder de stoel.

Maar je van de ene verslaving verviel ze in de anderen een tijd lang deed ze niks anders dan Aqarium tekenen liefst met potlood .

Toen de periode Schilderen er moest van alles bij in huis komen verf en kwasten een taffel ezel en liefst nog een voor het raam .

Strand Het was nog niet genoeg al snel kwam het borduren en knopen te voorschijn er kwamen wat Paarden uit haar handen  vandaan.

Er brak ook een tijd aan dat ze het Kaarten maken ontdekte en de kleine A T C kaartjes het begon met de geboorte kaartjes  .

Snoek De tijden veranderen en haar tijd ook ze kreeg meer vrije tijd en ze leerde de P C kennen al snapte ze er niks van .

Maar ja na de eerste spel computer kwam er toch een tweede hands P C tje in huis zonder internet want dat was niet nodig .

De_trein_smallJa na de ontdekking ontstond toch een lichte verslaving ze wilde meer en ze begon te sparen ze zag bij de kinderen zo veel mooi"s en leuk"s .

De eerste Toshiba Windows 95 kwam in huis met tik van de K P N en al snel wilde ze toch ook ADSL dat was sneller en haar verslaving was ontstaan

S"morgen"s eeThee_tijd_2 n uurtje en s "avond"s een uurtje achter de PC toen kwam de Packard Bell en daarna deed de lap-top zijn intrede .

Nu kon ze kiezen boven op haar PC of in de huiskamer op de Laptop van haar man nu kon de fam niet meer zeuren waarom zit je toch boven .

Wat doe je toch steeds op de PC heb je niks anders te doen anderen vrouwen moeten ook nog de huishouding doen koken enz :

Vissers_bootEn jij jij zit maar te zitten kaarten maken of achter de PC er komt echt niks uit je handen dat moeten je buren eens weten .

Zeuren nee dat doet ze niet ze logd gewoon door en het kaarten maken ook ze maakt gewoon tijd .

14 reacties

 1. Hallo Yvonne,ik vind het een mooie wow en leuk gevonden dat van visserslatijn jij en ik hebben de zelfde leesfout gemaakt want volgens mij was het wow onderwerp mooie woorden….maar na het lezen bij Aline en Hanneke zag ik dat het draaikonterij was.Gewoon laten staan hoor ik vind je wow heel mooi,leuk hé kindergepruttel.Zouden moeders van nu nog wel eens gaan vissen met hun kroost?

 2. ik zie het weinig maar er is zo veel verandert in de tijd
  wij konden nog spelen en onze kinderen ook ,maar tegenwoordig met de vele sleutelkinderen is het toch anders

 3. haha, visserslatijn, hoe kom je erop!
  mijn ‘wurmpie’is ook een verfent visser, die heeft ook wel eens taal waarvan ik denk ‘huh? wat zeg je?’en dat is dan gewoon nederlands

 4. Heb je wow geplaatst,niks mis mee…nah misschien had ik vissersgeluk.

 5. Het is inderdaad Draaikonterij…

  Maar even goed een leuke bijdrage… 🙂

 6. Plato

  Een mooi stuk, Ik las ook elder dat het draaikonterij was, dat woord. Ach, je kunt altijd nog een tweede logje maken. Dit stuk is toch wel triest. Russisch, Grieks… tjonge.

 7. Ria

  yvon dit is heel goed,morgen zet ik gedichtje op log, visseslatijn

 8. Leuk logje Ikan-mas. Het is vast goed gekomen met de twee kleintjes. 🙂
  Het woord is inderdaad ‘draaikonterij’.
  Ik mail je even.

 9. 🙂
  die heeft het visserlatijn mooi
  afgeleerd:-)

  en kan niet meer in de politiek:-)

 10. Mooie ZOZ heb je!!!
  Liefs

 11. Hai mot nie seure. Jai mag gewaun lekker achter die PC sitte. Den gaet ie selluf ook maar effe wat doen. Ghegheghe.

 12. Haha geweldig, een rijtje verslavingen waar je alleen maar plezier van hebt en anderen ook…zo zouden alle verslavingen moeten zijn!

  Liefs en fijn weekend

 13. Mooie z-o-z! En dit zijn gelukkig onschuldige verslavingen!! Ik ben benieuwd hoeveel mensen zich hier in herkennen!

 14. Jenke

  Hoi Yvonne,dat zijn toch geen verslavingen ha ha dat zijn hobby’s……..zo heb ik er ook zat.Vrolijke verslaving zoz.Ik ga je een fijne zomer wensen en tzt kom ik weer bij je lezen,de stekker gaat ff uit het schrijven van zoz,wow en alle andere schrijfsels.Liefs Jenke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s