De Dierenarts

Elk jaar zo eind Augustes begin september komt het bericht van de dieren arts U hond Banjer word verwacht op het spreekuur.

Ja kan ik dan meteen een afspraak maken voor Menno ze komen altijd samen op het spreekuur Banjer en Menno .

Zo gaat het al jaren Banjer is nu 13 en Menno 8 jaar niet dat de honden blij zijn met hun controle elk jaar hun coctailprik.

Gaat U nog naar het buitenland dit jaat dan krijen ze ook een Hondsdolheidsprik of gaan ze naar een kenel dan ook een prik tegen de Kenelhoest.

Heeft u of de hond nog klachten over de gezondheid nee alles is goed de eetlust plas en ontlasing goed even naar het hart luisteren.

O dat been van Banjer is wel erg dik enorm zeg ja maar de afspraak is mocht Banjer klachten krijgen dan laten we hem inslapen en niet zijn achter been er af op zijn leeftijd.

Ja zegt de asistente van Dr: je weet niet wat je tegen komt als zijn achterbeen er af haalt en tot hoe ver ,hij rent nog en trap op en af de bank op en het bed oke .

Zullen we dan zijn gebit schoonmaken nee dat koste hem de vorige keer zijn hoek tanden dus even maar niets wel een wormen kuur en klaar is Banjer.

Dan mag Menno op de onderzoek taffel van een onderzoek komt het niet hij gromt zo en zijn muilkorf was afgegaan dus ook geen gebits contole maar wel zijn prikje.

Is het geen idee om Menno te castreren dan word hij wat rustiger nee dank u Menno blijft een reu hij is braaf en doet niet aan sex geen van onze reuen is gecastreerd.

Alleen onze Kater en de Poesen zijn geholpen Micky Miesje en Tannie maar onze Honden Beertje teefje en Couper en de jacky,s Matjan en Jack en Banjer en Menno niet .

3 reacties

  1. Ria

    Ja meis dat komt elk jaar terug die prik, maar elk jaar hou je toch je hart vast voor allerlei vage ontdekkingen .Op tijd in laten slapen waanneer hij gaat lijden.al doet het pijn , maar als je met dieren begint weet je dat ooit het einde komt.
    Liefs

  2. Zo, Banjer is dus al best op leeftijd!! Nou ja zowel Banjer als Menno hebben dus hun “APK” weer gehad ……… en nu maar hopen dat ze inderdaad weer een vrolijk jaar, zonder zorgen zullen hebben. Geniet maar van je lieverds.

  3. Ja, ze kunnen weer een jaartje mee. Dat wens ik jou en de honden toe.

    Blafje voor Menno en Banjer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s