W O W * * Bank

Het bankstel.

Het eerste bankstel was van skai in 1967 mooi zwart van kleur het paste goed bij de palisander kast en salon taffel het radio meubel.

Wat waren ze trots op hun zo netjes aangekleede huiskamer met in de hoek de eethoek de wittepoef in de hoek en plantjes voor de grote ramen.

Na een poosje kwam er ook een kinder stoel in de kamer voor hun zoontje de oudste at al mee aan taffel het werd al gezellig druk aan taffel.

Al snel ging het peutertje met zijn dinky toys over de leuning van het bankstel rijden de kater sleep zijn nagels an de zij kant.

Na een paar jaar was het bankstel toch wel aan vernieuwing toe ze namen nu een zwaardere kwalitijd in de kleur mosterdgeel.

Het kinder tal was gegroeid tot een viertal er werd geleefd in het huis er kwamen vriendjes en vriedinnetjes spelen en huisdieren.

Dus was er ook wat meer slijtage de herders honden op de bank kinderen die kwamen spelen bezoek en visite van famillie en kennissen.

Zo kwam er al snel weer de wens om een nieuw bankstel te kopen maar dan geen skai meer maar ripcord zoals in de mode was op dat moment.

Het werd een licht grenen houten bankstel met bruine rib cord kussens ook niet echt sterk voor in een groot gezin maar je doet het er mee.

Na een massel werd er na weer paar jaren een eiken bankstel gekocht goed voor vele jaren zit plezier .

3 reacties

  1. Wat een mooie banken, en ja als je kinderen en huisdieren hebt, dan slijten je banken iets sneller… maar geeft niet, een bank is een echt gebruiksvoorwerp, moet er mooi uitzien… maar bovenal moet je er lekker op kunnen zitten, hangen, liggen… nou ja leven… mooie WOW ik ga je link erbij zetten…

  2. Dat ben ik met Aline eens. Op een bank moet je heerlijk kunnen hangen.

    En een grote woonkamertafel (die echt met één f moet) is ook heel gezellig. Met zijn allen er om heen.

    • ohw deed zehet weer verkeerd die ikan toch terug naar de school bank maar sturen ze leert het ook nooit????????????????????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s