W E 300 * * Afscheid


Mensen en Dieren .

Woensdag avond kwam een verdrietige Plaat naar buiten poes Minnie was die dag bij de Dierenarts ingeslapen dat was even schrikken.

Ja en dan komt de vraag heb jij dit ook wel eens mee gemaakt een dier dat inslaapt bij de Arts wat is dat naar he je weet dat het niet anders kan.

Heb je Minnie mee naar huis genomen begraaf je haar in je tuin op een mooi plekje zet je er toch een mooi plantje bij beter dan naar de destruksie?

Tja we hebben ook altijd dieren gehad en ja de dag komt dat het niet meer ging dan moet je toch beslissen over hun laatste dag .

Dr Schoenmaker heeft onze Beer en Couper laten inslapen Beer was ziek en Couper ook maagkanker het waren onze (mijn )grote vrienden.

Toen namen we een rood katertje Karel voor onze Micky dat die niet zo alleen zou zijn nu de honden er niet meer waren konden ze samen spelen.

Karel werd na de sterelesatie ziek de wond geneesde niet en hij kreeg last met plassen Karel was nog geen twee jaar toen hij ook bij Dr Schoenmaker in sliep

Jaren hebben we geen honden meer gehad wel kwamen er door Micky mee naar huis gebrachte poesen bij ons wonen
Miesje en Tanie.

Toen kocht Dochter Diana een Jack russeltje pup Matjan Katten en pup dat ging goed en ik kocht pup Jack 2 maanden er na het was een drukte van belang in huis en tuin

Een duivenhok met 4 afdelingen en 100 postduiven de poesen en de honden er was genoeg leven in en om ons huis na zes jaar kochten we nog een jacky Banjer.

Micky overleed met 27 jaar Tanie was 9 en Miesje ? toen viel Matjan weg met 13 jaar en Jack met bijna 13 jaar toen kwam Menno erbij

Advertenties

10 reacties

 1. Dat zijn heel veel ervaringen met dode dieren, Yvonne. Leuk geschreven. Ook in mijn tuin rusten inmiddels heel wat dieren. Zo gaat dat. Leuk is anders maar het hoort er bij.

  Ik zie je link niet bij mij in de reacties staan, maar ik neem hem zo wel even op. Ok?

 2. geesjesgedachten

  En je went er nooit aan he Yvonne?

 3. Ria

  Het blijft pijn doen, zelfs tweety die , naar ik hoop nog ergens rondvliegt, vult nog steeds mijn ogen met tranen.Het leven is ontvangen en afscheid nemen.
  liefs

 4. Ja dit blijft een wrang gevoel geven… hoort er helaas wel bij, al zal het nooit wennen.

  Goed beschreven lieve Yvonne

 5. Ja afscheid van je dieren nemen blijft altijd moeilijk, heb ook al een aardig rijtje maar de herinnering aan het plezier blijft gelukkig ook wel.

 6. En je blijft ze missen ; stuk voor stuk ….

  Goed geschreven !

 7. Hier ook huisdieren en ook ervaring met in laten slapen. Zo verdrietig. Maar wat geven ze ons ook veel vreugde!

 8. Dieneke

  Voordat het inslapen aan bod komt brengen dieren toch héél veel vreugde in huis.Onze tuin is ook een privé begraafplaats, tegenwoordig hebben we geen huisdieren meer.Mooie geschreven Yvonne de liefde voor dieren spat er vanaf.

 9. Trees

  Mooie WE-300! Ik was nieuwsgierig naar de bijdragen van andere bloggers.
  Dieren verliezen is altijd heel moeilijk. Bij onze woonark (waar we nu niet meer wonen) hebben we 6 hondjes begraven. We lieten de dierenarts thuis komen en zo konden ze in hun vertrouwde omgeving op schoot inslapen.
  Een fijne dag verder!
  Groetjes, Trees

Trackbacks

 1. WE-300 Afscheid | Platoonline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s