Zeuren op Zaterdag * * onrecht

zeuren op zaterdag

 Van horen vertelen………………..

Hallo Fokko met jullie spreek ik niet meer bijt hij de man toe ohw waarom niet vraagt de man die groete  vraag dat maar aan uw vrouw.

Woest komt de man binnen wat heb jij nu weer gedaan heb ik dat fokko praat niet meer met ons en dat komt door wat jij hebt gedaan zegt hij .

De vrouw niet begrijpend waar dit over gaat zegt ja ik weet het niet  nee jij weet nooit wat je liegt en bedriegt er op los ben ik wel gewend.

Oke dan bel ik Fokko wel even op en ze pakt het telefoonboekje en de telefoon het is lang geleden dat ze Fokko heeft gebeld zn ,nr staat er niet in .

Dan pakt ze de telefoon gids en kijkt bij Zaanstad noord tja daar staat het ohw je schrijft zijn achternaam ook anders dan ze dacht nou ja geeft niks.

Ze tikt het nummer in en krijgt de man aan de telefoon , wat is er aan de hand wat heb ik gedaan dat je niet met ons meer wil praten?

Ja dat weet je zelf het beste dit probleem speeld al jaren in de straat nou vertel het maar ik weet het niet en dan komt het hoge woord er uit.

Je spreekt al jaren niet met L C en ik wil dat je het nu eens goed maakt met haar het is een alleenstaande vrouw en zij wil vrede? nou ja zeg.

Ik heb nog nooit ruzie gehad of gemaakt met L C waar heb je het over Fokko nou ik heb wel een ander verhaal gehoord van haar …………..          .

Nu zij heeft Ruzie gemaakt jaren geleden met haar buurman in het bij zijn van andere buurt bewoners en zo luid dat de halve buurt mee genoot.

Heb je daar getuigen van Ja en ze heeft ook ruzie met nr 40 die hebben de Politie er op af gestuurd nu heb ik een grote ruzie met mijn echtgenoot door jou .

Ik had/heb altijd een hoge pet van je op gehad maar dit valt me tegen van je Fokko je had beter even kunnen vragen aan ons wat er echt is gebeurt voor dat je een oordeel veld

Nou als jullie het niet goed maken met L C dan spreek ik nooit meer met jullie .nou dat doe je al 6 maanden niet dus wat wil je nu ik was het niet .

Je geeft mij de schuld van iets waar ik niet eens bij was ik was niet thuis wat zeur je nu  .de volgende dag kwamen de mannen elkaar weer tegen hallo zegt Fokko.

De echtgenoot zegt tegen  mij hoef je nooit meer te praten door jou was mijn huwelijk bijna kapot .ikke ik heb niks gezegt hoor ja wel leugens .

 

 

4 reacties

 1. Ria

  Flinke laag groene zeep op je rug smeren ,zoals melody doet, daarna glijdt aales makkelijk van je af.
  Gewoon doodzwijgen ,trefzeker.
  liefs,Ria

 2. Wat een in- en intrieste bedoening….. in zo’n omgeving moeten leven is heel erg vervelend!

  En ja meis, heb kasten vol groene zeep, moet ik je een emmertje komen brengen ?

  Probeer het maar niet je aan te trekken hoor, mensen kletsen toch wel…. en denk maar zo ze kunnen beter over je praten dan van je eten…. en ach zolang ze over je praten ben je niet vergeten 😉

  Sterkte hoor liefs en fijn weekend

  • smijling

   tja vooral om dat niemand vraagt wat is er aan de hand nu gaat er een verhaal rond maar niet de waarheid .

 3. smijling

  Vandaag20 -03 2012 een reactie van F die vanaf de galerij schreeuwd je hebt mijn naam op het internet gezet . Daar zal je nog wel wat over horen . nog fout geschreven ook .ja ik vertel geen leugens schrijf alleen mijn verdriet op wie stookt de buurt tegen mij op vertel dat mij maar eens een groepje van zeker =/-10/12 personen die allemaal over de vloer komen bij dat weet ?? het zelf wel als je dit leest bedankt voor de kwaad sprekerij .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s