Invalshoekje * * Bron – Inspiratie

                                                              Yoga.

Tijdens de wandelingen met de honden komen we Haneke en Michel tegen met hun hondje Doenja dat is spelen met Matjan Jack en Banjer.

Heerlijk even rennen en spelen met elkaar Haneke en Michel vertellen van hun droom ooit terug naar India waar ze hun opleiding Yoga hebben gedaan.

Dan hebben ze plotseling er een pup bij Raja een reutje gaan julie nu fokken het is en speciaal klein ras hondje af en toe wandelen de kinderen ook met de hondjes .

Dan op eens verteld Haneke dat ze Yoga les geeft in de Acht Staten  en thuis een klasje heeft voor kinderen ohw leuk ik heb ook ooit yoga gedaan.

Ja echt in Zaandam in het club gebouw de Wilg was leuk maar best moeilijk die lotus oeffeningen op mn matje op de grond ben ik nu te stijf voor.

Waarom kom je ook niet op les bij mij ik geef les op woensdag ochtend sinds kort in de Amandelbloesem niet zo ver je kan er lopend komen.

Ik zal er over denken je hoort van mij nog wat zijn de kosten moet ik nog sport kleding kopen en nieuwe mat toch maar even na vragen.

Nee ik doe nu stoel Yoga met een groepje bejaarden de Moeder van Floor van 100 jaar doet ook nog mee het is echt wat voor jou ook hoor.

De kosten vielen mee EVEAN betaalde ook een deel mee of was het via de ANBO waar ik ook lid van ben nou ja Yoga is wel een bron van inspiratie.

Het geeft je zoveel ziele rust je komt helemaal tot rust Haneke bedankt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s