Woensdag-Wil . de Kat

Poesen en Katers….

Een kat heeft personeel en een hond heeft een baas en ja dat lijkt ook wel echt zo te zijn verwaarloos je de kat verhuist hij van eigenaar.

Maar een hond blijft zijn baasje trouw hoe slecht het dier het ook heeft dat is het grote verschil tussen kat en hond.

Je zal wel denken ohw katten haatster maar nee hoor ik hou ook van poesen maar mijn leeftijd laat het niet toe een jong katje te nemen.

Maar ik heb plezier met de katten onder weg en hun verhalen en van hun baasjes als ik met de hond(den)wandel Banjer geeft kusjes en Menno word woest.

Nu verhuizen in ons buurtje veel poesen van huis en baasje wand tijdens mijn wandelingen zie ik bij diverse huisen poesen bakjes staan buiten de deur.

En soms kom je een eigenaar tegen heb je Mini nog gezien of Tijgertje tja wat moet je zeggen tegen zo”n baasje je kat is verhuist ?

Stiekem lach ik dan wel eens had je beter voor poes moeten zorgen maar dat zeg ik niet natuurlijk wie ben ik om dat te doen.

2 poesen van Von zijn verhuist of zijn het er drie een naar Coby en een naar Sonja en over de 6 poesen van Roos is ook heel wat te doen.

in de Dahlia str liggen de poesen uit de Viool en Hyacint straat binnen hun baasjes werken overdag tja als er dan een deur open gaat gaan de poesen naar binnen

Net als op de galerijflat tegen over ons daar wonen ook diverse eigenaren maar de poesen zitten of bij Mevr ? of bij Dhr en Mevr?binnen.

Tja als je niet ziende blind bent en hoorende doof dan zie en hoor je veel al praat geen mens er over dat gaat stil zweigend ,

wonen bij de buren.

 

1 reactie

  1. Ja meis….. en jij en ik zijn gewoon goed voor elk dier, zoals het hoort!

    -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s