W E 300 * * Afwisseling

Plato s W E 300

De Hollandse pot of Oosterse maaltijd.

Wat zullen we eten vandaag aardappels en Spercibonen met draadjes vlees en sju en een toetje na elke dag komt deze vraag wel eens langs.

He wat zeur je nu toch ik wil wel weer eens witte rijst met sajoer lodeh  en wat lekkere sambal er bij kroepoek en atjar .

Zeg ik heb nog een stuk Lams vlees zal ik weer eens Goele maken dat hebben we ook al lang niet gegeten oja heerlijk dat lust ik wel weer een keertje.

Zal ik wat meer maken de kinderen komen ook eten zondag nee doe maar niet die hebben liever hete ei en geen saus zo als zij dat noemen.

Oja dan maak ik wel voor zondag nasi goreng met gebakken ei doe ik er hete eieren bij en udang goreng mmm lekker verwen ze maar .

Ach ja ze komen toch ook niet zo vaak bij ons eten dus verwen ik ze graag dat doen de kinderen ons ook toch als ze kunnen .

Ja dat is zo Christa brengt altijd als ze ertwe soep maakt ook een pannetje naar ons toe heerlijk de echte Brabandsche zoals haar schoonmoeder ze ook maakt.

En Diana brengt altijd een heerlijk stuk Lamsvlees of vers gemaakte Lams Sate door Mohamed  gebakar  dat is ook altijd smullen speciaal gekruid.

Ja dan zijn zo ook weer blij als papa weer eens echt  Indisch kookt voor hun en hun gezinnetje dat is toch weer anders dan de Holandsche pot of Marokaans.

We weten wel wat lekker is maar wat word het nu vandaag dan Hollands of Indisch eten je kan nu nog alle kanten op hoor weet je wat ?

Ik haal lekkker witlof  en aardapels met stukje kip en een toetje na kan je nu vast boulion trekken voor de sajoer van morgen.

7 reacties

 1. Jaj ja Variabel eten smaakt vaak veel beter.!Trouwens gevarieert eten is vaak ook veel gezonder toch?

 2. Dat is behoorlijk wat afwisseling in het menu. Jullie smullen elke dag he?

  Ik heb de link even gezet. Doe je het de volgende keer weer zelf. Gewoon even het blogje aanklikken en het adres boven in de adresbalk kopiëren. Die plak je dan bij mij in de reacties. Of geef het even bij mij aan, dan plaats ik het voor je.

  • smijling

   Ben ik zo in de war moet niet erger worden.maar bij joke heb ik mn verhaaltje geplaatstvan de carnaval
   ?

 3. musicinmind

  Leuk beschreven over eten! Het blijft elke keer weer creatief afwisselen! Er is zoveel lekkers……

 4. Oh ik krijg er gewoon honger van!

 5. Nou zeg, ik kom een keertje bij jou eten. Heerlijk al die afwisseling!

 6. Min

  Ah lekker elke dag een keuze.. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s