In Memoriam

 

   Gecondoleerd

Dinsdag avond bij het openen van de PC en even kijken na berichtjes op de sosiale pagina s en na het rond neuzen zag ik een beichtje waar ik van schrok.

Ha , ja ben je nu overleden met je 48 jaar ik laat er geen traan meer om  ik schrok erg en dacht wie kan dit nu zijn een vriend /vriendin kenis of family lid.

Na wat verder rond neuzen  kwam ik na verschillende berichtjes er achter om wie het ging en schrok nog meer .wie verwacht dit nu .

D J de jongste zoon uit het gezin wat jammer en gelukig dat Moe dit niet meer hoeft mee te maken ze hadden zo een goede band Moeder en zoon.

Moeder had het niet makkelijk gehad en was al jaren weduwe veel te vroeg was haar echtgenoot overleden en zorgde ze alleen voor haar 4 kinderen.

Twee zoons en twee dochters  en nu opeens is D J niet meer en na de reactie weet ik het even niet hoe te reageren op dit verlies van een broer oom en vader.

D  J zal bij ons in  herinering voort leven als de beleefde en vriendelijke goed lachtse broer van P – A en I de ex man van L en vader van Denis .

D J zag er altijd verzorgd uit was in een project actief voor lang durig werklozen en als Vrijwilleger in het Z M C en knokte voor een plek terug .

Rust zacht nu ben je veilig bij je ouders en veel te vroeg weg gegaan .

Family sterkte met dit verlies.

 

 

1 reactie

  1. platoonline

    Ik geloof niet dat ik hem/haar ken. Maar toch, gecondoleerd en sterkte voor iedereen;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s