Invalshoek* * Kwartje

Missen.

Telefoon laat maar even over gaan het zal wel weer reclame zijn ohw het is niet 0000000 neem dan maar op ik heb me al opgegeven bij bel mij niet register.

Het is toch te gek voor woorden ze bellen maar en sturen je post met giro kaart of je maar even wil betalen of de kwartjes van zelf in je zak rollen.

Nee die tijd is geweest hoor nu moet je elk kwartje vier keer omdraaien voor je het uit geeft al die bezuinegingen er blijft niks over aan het eind van de maand.

De vaste lasten gaan steeds om hoog maar de lonen en de A O W gaan niet mee om hoog die zakken steeds weer aan het eind moet je houtje bijten.

Geef de telefoon maar even hier nee meneer ik doe niet mee aan deze actie er zijn zo veel goede doelen waar ik aan wil geven en hier doe ik niks mee.

Tja ik weet het maar ik heb mijn eigen doelen  waar ik aan geef en de colectes aan de deur nee er komt geen eind aan dus u kan wel ophangen hoor.

Het is al mooi geweest een envelopje voor dit en voor dat dat zet je klaar en stopje in de colete bus en klaar is kees en als ik wat geef zoek ik mijn doel zelf wel uit.

Soms staat er onverwachts een colectant voor de deur en heb je geen envelopje gehad is het maar hopen dat je kleingeld hebt er word zoveel met pin betaald.

 

3 reacties

  1. platoonline

    Dat register werkt niet altijd he. Heel vervelend. Ik geef niks meer. Aan niemand. Ik ben blij dat ik het leven heb. Want ook de VUT pensioenen blijven niet bij hoor. We moeten zo maar weer inleveren.

  2. en zo raak je veel kwartjes kwijt die je eigenlijk niet kunt missen….

    • Min

      Herkenbaar, daarom heb ik een knakenpot in huis. Heb ik altijd een kleine bijdrage om te geven. Maar ja als ze dan meer willen, dan krijgen ze geen duit in het zakje..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s