W O W * * Huis

Woonwijk.

Na zoveel verhuizingen van hot na her de geboorte grond verlatend en dan eindelijk een huis samen met man en kind.

Dat is een droom wens van elk jong gezin een huis een plek in een woonwijk waar je je veilig voeld.

Alles dicht bij in je woon omgeving de winkels ,scholen , sport velden , zwembad,park en kinderboerderij, de stad op loop afstand.

Twee maal per week is er de markt in de woonwijk zijn er ooknog de buurt huizen en de chrechewaar de moeder contact maken .

Het huis is groot genoeg voor 2 a 4 kinderen zeker voor een startend echtpaar met een peuter huizen ligen niet voor op pakken.

De woonwijk is multicultireel met de mooie uitbundige kleding kleuren van de vrouwen uit de diverse landen het uitwisselen van voedsel.

Er word geleefd in de wijk de kinderen spelen en voetballen samen op de grasvelden rond de huizen of gaan met de moeders naar het park.

En op woensdag middag samen naar het Darwinpark de kinderboerderij de dieren bewonderen en wat voeren De kinderen groeien samen op

Gaan samen naar de diverse scholen en dan komt de tijd van vervolg onderwijs ze groeien wat uit elkaar ouders gaan verhuizen.

Komen in andere huizen te wonen mooier groter duurder ander soorten van woonwijken meer of minder groen en water meer rust

Maar het huis waar je bent geboren de wijk waar in je bent groot gebracht drukt toch een stempel op je latere levens stijl

.Heimwee naar de woonwijk van toen blijft

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s